salarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
E neglizhoi Cardiff City, Salanë?Publikohen bisedat private në “Whatssapp”
Willi Mckay, agjenti i ish-futbollistit Emiliano Sala ka ringjallur shumë diskutime, pasi në një intervistë për BBC-në ndezi edhe më shumë polemikat për vdekjen e futbollistit. Agjenti ka kritikuar ashpër skuadrën e Cardiff Cityt për neglizhencën e treguar gjatë transferimit të ish-futbollistit. “Blenë një sulmues për 17 milionë paund dhe e braktisën në hotel, duke e detyruar të gjente vet fluturimin”, tha agjenti, i cili organizoi vetë tranferimin e Salasë…
Lajmet Media Politikë Sport
Nantes kërkon paratë për Emiliano Salanë, dërgon ankesë në FIFA
Skuadra e Nantes ka vijuar me kërkesat e saj për plotësimin e kontratës nga Cardiffi. Skuadra iu drejtua FIFA-s me një ankesë për mungesën e pagesës nga ana e Cardiffit, lidhur me blerjen e sulmuesit Emiliano Sala, i cili humbi jetën tragjikisht pas një aksidenti ajror në kanalin e La Manshit. Ekipi francez i Nantesit pretendon të marrë 17 milionë euro për sulmuesin, ashtu siç palët kishin rënë dakord më…
Lajmet Media Politikë Sport
Nantes kërkon paratë për Emiliano Salanë, dërgon ankesë në FIFA
Skuadra e Nantes ka vijuar me kërkesat e saj për plotësimin e kontratës nga Cardiffi. Skuadra iu drejtua FIFA-s me një ankesë për mungesën e pagesës nga ana e Cardiffit, lidhur me blerjen e sulmuesit Emiliano Sala, i cili humbi jetën tragjikisht pas një aksidenti ajror në kanalin e La Manshit. Ekipi francez i Nantesit pretendon të marrë 17 milionë euro për sulmuesin, ashtu siç palët kishin rënë dakord më…
Lajmet Media Politikë Sport
Nantes kërkon paratë për Emiliano Salanë, dërgon ankesë në FIFA
Skuadra e Nantes ka vijuar me kërkesat e saj për plotësimin e kontratës nga Cardiffi. Skuadra iu drejtua FIFA-s me një ankesë për mungesën e pagesës nga ana e Cardiffit, lidhur me blerjen e sulmuesit Emiliano Sala, i cili humbi jetën tragjikisht pas një aksidenti ajror në kanalin e La Manshit. Ekipi francez i Nantesit pretendon të marrë 17 milionë euro për sulmuesin, ashtu siç palët kishin rënë dakord më…
Lajmet Media Politikë Sport
Nantes kërkon paratë për Emiliano Salanë, dërgon ankesë në FIFA
Skuadra e Nantes ka vijuar me kërkesat e saj për plotësimin e kontratës nga Cardiffi. Skuadra iu drejtua FIFA-s me një ankesë për mungesën e pagesës nga ana e Cardiffit, lidhur me blerjen e sulmuesit Emiliano Sala, i cili humbi jetën tragjikisht pas një aksidenti ajror në kanalin e La Manshit. Ekipi francez i Nantesit pretendon të marrë 17 milionë euro për sulmuesin, ashtu siç palët kishin rënë dakord më…
Lajmet Media Politikë Sport
Nantes kërkon paratë për Emiliano Salanë, dërgon ankesë në FIFA
Skuadra e Nantes ka vijuar me kërkesat e saj për plotësimin e kontratës nga Cardiffi. Skuadra iu drejtua FIFA-s me një ankesë për mungesën e pagesës nga ana e Cardiffit, lidhur me blerjen e sulmuesit Emiliano Sala, i cili humbi jetën tragjikisht pas një aksidenti ajror në kanalin e La Manshit. Ekipi francez i Nantesit pretendon të marrë 17 milionë euro për sulmuesin, ashtu siç palët kishin rënë dakord më…
Lajmet Media Politikë Sport
Nantes kërkon paratë për Emiliano Salanë, dërgon ankesë në FIFA
Skuadra e Nantes ka vijuar me kërkesat e saj për plotësimin e kontratës nga Cardiffi. Skuadra iu drejtua FIFA-s me një ankesë për mungesën e pagesës nga ana e Cardiffit, lidhur me blerjen e sulmuesit Emiliano Sala, i cili humbi jetën tragjikisht pas një aksidenti ajror në kanalin e La Manshit. Ekipi francez i Nantesit pretendon të marrë 17 milionë euro për sulmuesin, ashtu siç palët kishin rënë dakord më…
Lajmet Media Politikë Sport
Publikohet dokumenti, ja detajet e reja për rënien e avionit të Salasë
Ditën e sotme janë zbuluar detaje të reja lidhur me rënien e avionit të futbollistit Sala. Disa dokumente të reja nga Franca raportojnë se piloti bëri disa  ‘gabime themelore’ përpara nisjes. David Ibbotson, nuk lejohej të transportonte udhëtarë me pagesë, sepse ai kishte vetëm një licencë private, dhe jo licensë biznesi, si dhe nuk kishte kualifikimin e duhur për të fluturuar në mot të keq. Dega e Hetimeve të Aksidenteve…
Lajmet Media Politikë Sport
Pasi gjetën trupin e të vëllait, motra e Salas bën dedikimin prekës
Lajmi se trupi i gjetur në rrënojat e aeroplanit të rrëzuar në Kanalin Anglez i përket lojtarit të Cardiff City, Emiliano Sala, duket se i ka dhënë fund shpresës për familjen e futbollistit. Motra e tij Romina mes lotësh shprehu pikëllimin për humbjen e të vëllait, ndërsa në postimin e saj në rrjetet sociale shkruan: “Shpirti yt në shpirtin tim do të shkëlqejë përgjithmonë, duke më ndriçuar për aq sa…
Lajmet Media Politikë
Qeni i Sala nuk dorëzohet, pret futbollistin te dera e shtëpisë
Motra e sulmuesit argjentinas, Emilano Sala, ka  postuar një foto prekëse në rrjetet sociale. Në foto shfaqet qeni besnik i futbollistit Emiliano Sala që vazhdon të presë të zotin tek dera e shtëpisë. “Nala po të pret gjithashtu,” shkruan motra e futbollistit. Fotoja prekëse u publikua në kohën kur ekipet e shpëtimit po verifikojnë nëse trupi i nxjerrë nga mbetjet e avionit i përket futbollistit apo pilotit. Aeroplani i Sala…
Lajmet Media Politikë Sport
Reagon pas gjetjes së avionit babai i Salasë: Kjo është një ëndërr e keqe
Pas gjetjes së rrënojave të avionit me të cilin udhëtonte futbollisti Emiliano Sala, ka reaguar babai i tij, Horacio Sala. “Nuk mund ta besoj, kjo është një ëndërr, një ëndërr e keqe, unë jam i dëshpëruar. Kam komunikuar me ta çdo ditë, por nuk kam Whatsapp ndaj është e vështirë te merresha vesh. Ata më thanë se ditët po kalonin dhe nuk kishin lajme për Emilianin apo avionin”. Sapo avioni…
Lajmet Media Politikë
Gjendet aeroplani i zhdukur i futbollistit Emiliano Sala
Pas shumë kërkimesh janë gjetur mbetjet e aeroplanit të zhdukur me të cilin po udhëtonte sulmuesi argjentinas Emiliano Sala. Rrënojat e aeroplanit u gjetën në shtratin e Kanalit Anglez. Aeroplani i Sala u zhduk nga radarët më 22 janar gjatë fluturimit nga Nates (Francës) drejt Cardiffit (Uells). Sa bashku me sulmuesin francez në bord ishte dhe piloti David Ibbotson, trupat e të cilëve nuk janë gjetur ende. Sapo avioni humbi…