sophie turnerrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Joe Jones dhe ylli i ‘Game of Thrones’ do të martohen këtë verë
Rikthimi i grupit të njohur “Jonas Brother” ka bërë që vëllezërit Jonas të jenë në qendër të vëmendjes, e sidomos pas publikimit të këngës së tyre të re “Sucker”. Në klipin e kësaj kënge tre vëllezërit kanë qenë pjesë gjithashtu tre partneret e tyre. Ndërkohë që Nick dhe Kevin janë të martuar Joe është pyetur se kur do të lidhet në martesë me të dashurën e tij, aktoren e “Game…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…
Lajmet Media Politikë
Dy aktoret e “Game of Thrones”: Jemi të fiksuara pas njëra-tjetrës
Rreth një muaj na ndan nga premiera e sezonit të fundit të serialit të njohur “Game of Thrones” , ndërkohë që protagonistët e saj  janë mjaft aktiv sa i përket intervistave. Në kopertinën e “Glamour UK” këtë herë janë aktoret që interpretojnë motrat Stark, Sansa dhe Arya. Dy aktoret Sophie Turner 23 vjeç dhe Maisie Williams 21 vjeç janë shprehur rreth marrëdhënies së afërt që kanë në jetën reale si…