studimrilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
E përbashkëta e ish-të dashurave të Di Caprios, ja çfarë zbulon studimi
Për vite me radhë, Leonardo DiCaprio është përfolur për disa lidhje dashurie, disa të konfirmuara e disa jo, kryesisht me modele e figura të njohura si Paris Hilton, Rihanna, Miranda Kerr, Demi Moore, Blake Lively, e shumë e shumë të tjera. Por ishat e Di Caprios, paskan një të përbashkët, moshën e tyre të re në kohën që dilnin me aktorin e njohur. Një përdorues i Reddit analizoi disa nga të dhënat…
Lajmet Media Politikë
E përbashkëta e ish-të dashurave të Di Caprios, ja çfarë zbulon studimi
Për vite me radhë, Leonardo DiCaprio është përfolur për disa lidhje dashurie, disa të konfirmuara e disa jo, kryesisht me modele e figura të njohura si Paris Hilton, Rihanna, Miranda Kerr, Demi Moore, Blake Lively, e shumë e shumë të tjera. Por ishat e Di Caprios, paskan një të përbashkët, moshën e tyre të re në kohën që dilnin me aktorin e njohur. Një përdorues i Reddit analizoi disa nga të dhënat…
Lajmet Media Politikë
Burrat duan marrëdhënie seksuale në mëngjes, gratë në mbrëmje, ja arsyeja
Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitet seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Por pse femrat parapëlqejnë të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë natës, kurse meshkujt në orët e para të mëngjesit? Kjo ndodh sepse meshkujt prodhojnë një sasi të mirë testosteroni para zgjimit, rreth 25-50%…
Lajmet Media Politikë
Burrat duan marrëdhënie seksuale në mëngjes, gratë në mbrëmje, ja arsyeja
Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitet seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Por pse femrat parapëlqejnë të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë natës, kurse meshkujt në orët e para të mëngjesit? Kjo ndodh sepse meshkujt prodhojnë një sasi të mirë testosteroni para zgjimit, rreth 25-50%…
Lajmet Media Politikë
Burrat duan marrëdhënie seksuale në mëngjes, gratë në mbrëmje, ja arsyeja
Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitet seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Por pse femrat parapëlqejnë të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë natës, kurse meshkujt në orët e para të mëngjesit? Kjo ndodh sepse meshkujt prodhojnë një sasi të mirë testosteroni para zgjimit, rreth 25-50%…
Lajmet Media Politikë
Burrat duan marrëdhënie seksuale në mëngjes, gratë në mbrëmje, ja arsyeja
Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitet seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Por pse femrat parapëlqejnë të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë natës, kurse meshkujt në orët e para të mëngjesit? Kjo ndodh sepse meshkujt prodhojnë një sasi të mirë testosteroni para zgjimit, rreth 25-50%…
Lajmet Media Politikë
Burrat duan marrëdhënie seksuale në mëngjes, gratë në mbrëmje, ja arsyeja
Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitet seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Por pse femrat parapëlqejnë të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë natës, kurse meshkujt në orët e para të mëngjesit? Kjo ndodh sepse meshkujt prodhojnë një sasi të mirë testosteroni para zgjimit, rreth 25-50%…
Lajmet Media Politikë
Burrat duan marrëdhënie seksuale në mëngjes, gratë në mbrëmje, ja arsyeja
Sipas një studimi nga Journal of America Association, femrat janë të interesuara për aktivitet seksual kryesisht në mbrëmje në orët 11:00 deri në 2:00 të mëngjesit, kurse meshkujt preferojnë agimin, midis orëve 06:00 deri në orën 09:00 në mëngjes. Por pse femrat parapëlqejnë të kryejnë marrëdhënie seksuale gjatë natës, kurse meshkujt në orët e para të mëngjesit? Kjo ndodh sepse meshkujt prodhojnë një sasi të mirë testosteroni para zgjimit, rreth 25-50%…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi tregon çfarë ndikimi ka martesa në personalitetin e njerëzve
Një studim i publikuar nga “The Independent” tregon se martesa ka një sërë efektesh pozitive në personalitetin e njerëzve. Studimi i bërë në Universitetin Tilburg në Holandë, tregon se martesa ndihmon të përmirësimin e vetëkontrollit, zhvillon ndjesinë e faljes e të bën njeri më të mirë e më të ndjeshëm. Të anketuarit ishin çifte të sapo martuar, të cilët u morën në studim muajt e parë pas celebrimit dhe rreth…
Lajmet Media Politikë
Studimi rendit arsyet kryesore pse gratë ju refuzojnë apo ju braktisin
Një studim i kryer nga revista “Personaliteti dhe Psikologjia Sociale”, e që përfshiu 5.541 gra të moshave 21- 48 vjeç iu la mundësi grave të zgjidhnin dhe komentonin 17 tipare mashkullore që i bezdisnin më së shumti. Të anketuarat u shprehën se refuzimi ose ndarja nga një mashkulli vjen për disa arsye ku kryesore mbeten tiparet jo të këndshme fizike, në vend të dytë dembelizmi , arsyeja e tretë ishte…
Bota Lajmet Media Politikë
Akullnajat në Himalaje kërcënohen nga ndryshimi i klimës
Ndryshimi i klimës përbën një kërcënim në rritje për akullnajat në malet Hindu Kush dhe Himalaje, zbulon një studim i ri. Sipas tij, nëse emetimet e dioksid-karbonit nuk zvogëlohen me shpejtësi, dy të tretat e këtyre fushave gjigante të akullit mund të zhduken. Edhe nëse bota e kufizon rritjen e temperaturës deri në 1.5 gradë Celsius këtë shekull, së paku një e treta e akullit do të shkrihet, thuhet në…