taulant ballarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Politikë me shtyllat e tensionit, rastet kur janë vendosur eksploziv
Vendosja e tritolit në shtyllat e tensionit të lartë nuk është një risi në Shqipëri. Por në ngjarjen e fundit, ende pa mbaruar hetimet gishti i akuzës u drejtua nga opozita. Ishte Taulant Balla dhe Elisa Spiropali që pa folur policia, thanë se kjo ishte vepër e opozitës.Pas një reagimi nga PD, një konferencë e jashtëzakonshme u zhvillua dhe nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë si dhe Ministria e Brendshme. …
Lajmet Media Politikë
Damian Gjinkuri merr një post në parti, PD: Duhet të ishte pas hekurave
Sot në mbledhjen e kryesisë të Partisë Socialiste është vendosur që Damian Gjiknuri të jetë Sekretar për Çështjet Zgjedhore. Në këtë mënyrë, ish-Ministri i Energjisë dhe Infrastrukturës merr një pozicion në parti, që më parë e ka mbajtur Bledi Çuçi. Ky i fundit, u emërua Ministër i Bujqësisë në ndryshimet që kryeministri Rama bëri në kabinetin qeveritar në fund të muajit dhjetor. I menjëhershëm ka qenë reagimi i Partisë Demokratike,…
Lajmet Media Politikë
Zgjedhjet lokale, Balla: Nuk besoj se PD do t’i bojkotojë
Kreu i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla është shprehur i bindur se Partia Demokratike do të marrë pjesë në zgjedhjet lokale të 30 qershorit. I pyetur nga gazetarët, Balla tha se nëse nuk do të merrte pjesë, do të ishte vetëm një qëndrim i rrezikshëm për të ardhmen e Partisë Demokratike. “Pyetja juaj ka në brendësinë e vet edhe një qëndrim të rrezikshëm për të ardhmen e PD-së,…
Lajmet Media Politikë
Balla: Protestuesit, dhunues përsëritës të imazhit të Shqipërisë
Numri dy i Partisë Socialiste, Taulant Balla ka komentuar protestën e kësaj të shtune të opozitës. Në një reagim në rrjetet sociale ai shkruan se opozitarët janë dhunues përsëritës të imazhit të Shqipërisë e që shquhen vetëm për të prishur gjithçka që Shqipëria ndërton me mund. “Shqiptarët dinë ta bëjnë qartë diferencën. Kush punon për ta bërë Shqipërinë pjesë të familjes europiane dhe kush janë këta dhunues përsëritës të imazhit…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Balla merr në mbrojtje Rudina Hajdarin: Fjalët e saj ishin inspiruese
Numri dy i Partisë Socialiste merr në mbrojtje deputeten Rudina Hajdari, e cila nuk pranoi të dorëzojë mandatin. Taulant Balla në një intervistë për Abc Neës tha se fjalët e Hajdarit në intervistën e dhënë për Zërin e Amerikës ishin inspiruese.  Zonja Hajdari tha se nuk pranoi të dorëzonte mandatin, pasi sipas saj vendimi i marrë nga opozita është destabilizues për vendin. “Unë nuk kam asnjë dyshim që gjithë ajo…
Lajmet Media Politikë
Taulant Balla: PE i kërkoi opozitës kthimin në institucione
Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, ka reaguar në një status në profilin e tij në twitter në lidhje me takimin e sotëm me delegacionin e Parlamentit Europian, ku shkruan se “PE përkrah fuqishëm hapjen e bisedimeve të anëtarësimit në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë dhe shpreh mirënjohjen për të gjithë ata që kanë adresuar mesazhe inkurajuese.” Lidhur mbi krizën, Balla shkruan se PE i ka dhënë…
Lajmet Media Politikë
Taulant Balla: PE i kërkoi opozitës kthimin në institucione
Kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla, ka reaguar në një status në profilin e tij në twitter në lidhje me takimin e sotëm me delegacionin e Parlamentit Europian, ku shkruan se “PE përkrah fuqishëm hapjen e bisedimeve të anëtarësimit në BE për Shqipërinë dhe Maqedoninë dhe shpreh mirënjohjen për të gjithë ata që kanë adresuar mesazhe inkurajuese.” Lidhur mbi krizën, Balla shkruan se PE i ka dhënë…