trumprilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump i vendosur për murin me Meksikën, shkurton buxhetin e qeverisë
“Do të jetë një buxhet i vështirë. Do të vendosim shkurtime të shpenzimeve tona këtë vit dhe mendoj se një gjë e tillë është e vonuar shumë”, kështu u shpreh këshilltari ekonomik i Shtëpisë së Bardhë, Larry Kudlow. Ai deklaroi se Presidenti Donald Trump do të kërkojë 5 për qind shkurtime të shpenzimeve të brendshme të qeverisë për vitin 2020 kur të propozojë buxhetin e tij të ri të hënën. Këshilltari tha se…
Bota Lajmet Media Politikë
Video/ Presidenti Trump “harron” bashkëshorten jashtë Shtëpisë së Bardhë
Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, priti në takim kryeministrin çek Andrej Babis dhe bashkëshorten e tij Monika Babisova, por aksidentalisht la pas bashkëshorten e tij duke bërë kështu gafën e rradhës. Sapo u takua me Babis, Trump mori drejtimin për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë duke lënë pas Melanian dhe Monikan, të cilat shtangën. Ato nuk bënë gjë tjetër veçse ngritën supet dhe ndoqën pas bashkëshortët, të cilët me sa…
Bota Lajmet Media Politikë
Video/ Presidenti Trump “harron” bashkëshorten jashtë Shtëpisë së Bardhë
Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, priti në takim kryeministrin çek Andrej Babis dhe bashkëshorten e tij Monika Babisova, por aksidentalisht la pas bashkëshorten e tij duke bërë kështu gafën e rradhës. Sapo u takua me Babis, Trump mori drejtimin për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë duke lënë pas Melanian dhe Monikan, të cilat shtangën. Ato nuk bënë gjë tjetër veçse ngritën supet dhe ndoqën pas bashkëshortët, të cilët me sa…
Bota Lajmet Media Politikë
Video/ Presidenti Trump “harron” bashkëshorten jashtë Shtëpisë së Bardhë
Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, priti në takim kryeministrin çek Andrej Babis dhe bashkëshorten e tij Monika Babisova, por aksidentalisht la pas bashkëshorten e tij duke bërë kështu gafën e rradhës. Sapo u takua me Babis, Trump mori drejtimin për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë duke lënë pas Melanian dhe Monikan, të cilat shtangën. Ato nuk bënë gjë tjetër veçse ngritën supet dhe ndoqën pas bashkëshortët, të cilët me sa…
Bota Lajmet Media Politikë
Video/ Presidenti Trump “harron” bashkëshorten jashtë Shtëpisë së Bardhë
Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, priti në takim kryeministrin çek Andrej Babis dhe bashkëshorten e tij Monika Babisova, por aksidentalisht la pas bashkëshorten e tij duke bërë kështu gafën e rradhës. Sapo u takua me Babis, Trump mori drejtimin për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë duke lënë pas Melanian dhe Monikan, të cilat shtangën. Ato nuk bënë gjë tjetër veçse ngritën supet dhe ndoqën pas bashkëshortët, të cilët me sa…
Bota Lajmet Media Politikë
Video/ Presidenti Trump “harron” bashkëshorten jashtë Shtëpisë së Bardhë
Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, priti në takim kryeministrin çek Andrej Babis dhe bashkëshorten e tij Monika Babisova, por aksidentalisht la pas bashkëshorten e tij duke bërë kështu gafën e rradhës. Sapo u takua me Babis, Trump mori drejtimin për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë duke lënë pas Melanian dhe Monikan, të cilat shtangën. Ato nuk bënë gjë tjetër veçse ngritën supet dhe ndoqën pas bashkëshortët, të cilët me sa…
Bota Lajmet Media Politikë
Video/ Presidenti Trump “harron” bashkëshorten jashtë Shtëpisë së Bardhë
Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, priti në takim kryeministrin çek Andrej Babis dhe bashkëshorten e tij Monika Babisova, por aksidentalisht la pas bashkëshorten e tij duke bërë kështu gafën e rradhës. Sapo u takua me Babis, Trump mori drejtimin për të hyrë në Shtëpinë e Bardhë duke lënë pas Melanian dhe Monikan, të cilat shtangën. Ato nuk bënë gjë tjetër veçse ngritën supet dhe ndoqën pas bashkëshortët, të cilët me sa…