turqirilindjaere.press

Bota Lajmet Media Politikë
Pezullohen negociatat e anëtarësimit të Turqisë në Bashkimin Europian
Parlamenti Evropian votoi me 370 vota në favor, 109 kundër, dhe me 143 abstenime, për një ngrirje zyrtare të procesit të anëtarësimit të Turqisë në BE. Kësisoj Bashkimi Evropian do të pezullojë zyrtarisht negociatat e Turqisë për t’u bashkuar me bllokun, bënë me dije ligjvënësit e BE, teksa kritikuan presidentin turk, Erdogan për abuzime me të drejtat e njeriut. “Dikush rri i ulur në një qeli për 17 muaj, pa ditur…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Bota Lajmet Media Politikë
Trump nis “luftë tregtare” me Indinë dhe Turqinë
Teksa “lufta tregtare” me Kinën pritet të mbyllet me një marrëveshje, presidenti amerikan Donald Trump duket se po hap  fronte të reja. Shefi i Shtëpisë së Bardhë deklaroi për Kongresin se planifikon t’i japë fund marrëveshjes tregtare preferenciale me Indinë, dhe Turqinë, pasi sipas tij India nuk ka respektuar kushtet e qasjes reciproke dhe nuk arriti të sigurojë qasjen e SHBA-së në tregjet e këtij vendi, ndërsa Turqia është zhvillluar mjaftueshëm…
Lajmet Media Politikë Sport
Video/ Futbollisti futet me brisk në fushë dhe sulmon kundërshtarët
Disa pamje të frikshme që vijnë nga Turqia, nga një ndeshje e kategorisë së dytë të futbollit kanë bërë xhiron e botës. Pamjet të cilat u transmetuan fillimisht nga televizionet turke, ndodhën në sfidën mes Sakaryaspor dhe Amedspor, ku lojtari i kësaj të fundit, Mansur Calar, ka zbritur në fushë me një brisk në dorë dhe ka lënduar disa prej kundërshtarëve në pjesë të ndryshme të trupit me një brisk…
Lajmet Media Politikë Sport
Video/ Futbollisti futet me brisk në fushë dhe sulmon kundërshtarët
Disa pamje të frikshme që vijnë nga Turqia, nga një ndeshje e kategorisë së dytë të futbollit kanë bërë xhiron e botës. Pamjet të cilat u transmetuan fillimisht nga televizionet turke, ndodhën në sfidën mes Sakaryaspor dhe Amedspor, ku lojtari i kësaj të fundit, Mansur Calar, ka zbritur në fushë me një brisk në dorë dhe ka lënduar disa prej kundërshtarëve në pjesë të ndryshme të trupit me një brisk…
Lajmet Media Politikë Sport
Video/ Futbollisti futet me brisk në fushë dhe sulmon kundërshtarët
Disa pamje të frikshme që vijnë nga Turqia, nga një ndeshje e kategorisë së dytë të futbollit kanë bërë xhiron e botës. Pamjet të cilat u transmetuan fillimisht nga televizionet turke, ndodhën në sfidën mes Sakaryaspor dhe Amedspor, ku lojtari i kësaj të fundit, Mansur Calar, ka zbritur në fushë me një brisk në dorë dhe ka lënduar disa prej kundërshtarëve në pjesë të ndryshme të trupit me një brisk…
Lajmet Media Politikë Sport
Video/ Futbollisti futet me brisk në fushë dhe sulmon kundërshtarët
Disa pamje të frikshme që vijnë nga Turqia, nga një ndeshje e kategorisë së dytë të futbollit kanë bërë xhiron e botës. Pamjet të cilat u transmetuan fillimisht nga televizionet turke, ndodhën në sfidën mes Sakaryaspor dhe Amedspor, ku lojtari i kësaj të fundit, Mansur Calar, ka zbritur në fushë me një brisk në dorë dhe ka lënduar disa prej kundërshtarëve në pjesë të ndryshme të trupit me një brisk…
Lajmet Media Politikë Sport
Video/ Futbollisti futet me brisk në fushë dhe sulmon kundërshtarët
Disa pamje të frikshme që vijnë nga Turqia, nga një ndeshje e kategorisë së dytë të futbollit kanë bërë xhiron e botës. Pamjet të cilat u transmetuan fillimisht nga televizionet turke, ndodhën në sfidën mes Sakaryaspor dhe Amedspor, ku lojtari i kësaj të fundit, Mansur Calar, ka zbritur në fushë me një brisk në dorë dhe ka lënduar disa prej kundërshtarëve në pjesë të ndryshme të trupit me një brisk…
Lajmet Media Politikë Sport
Video/ Futbollisti futet me brisk në fushë dhe sulmon kundërshtarët
Disa pamje të frikshme që vijnë nga Turqia, nga një ndeshje e kategorisë së dytë të futbollit kanë bërë xhiron e botës. Pamjet të cilat u transmetuan fillimisht nga televizionet turke, ndodhën në sfidën mes Sakaryaspor dhe Amedspor, ku lojtari i kësaj të fundit, Mansur Calar, ka zbritur në fushë me një brisk në dorë dhe ka lënduar disa prej kundërshtarëve në pjesë të ndryshme të trupit me një brisk…