vranesirarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, e diel e kthjellët me kalime vranësirash
Në ditën e sotme moti pritet të jetë i kthjellët në të gjithë vendin. Herë pas here do të ketë kalime vranësirash të lehta më të dukshme në zonat juglindore. Pasditja dhe mbrëmja mbeten në kthjellime dhe vranësira të shpeshta në të gjithë territorin . Era do të fryjë mesatare me shpejtësi mbi 30km/h nga drejtimi Verilindor duke krijuar dallgëzime në det deri 2-3 ballë. Temperatura e ajit mbetet konstante…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, rriten temperaturat por…
Alternime kthjellimesh dhe vranësira të dendura paraqiten në zonat Veriore dhe Juglindore të vendit. Për pasojë do të gjenerohen reshje të pakta e afat-shkurtra shiu e dëbore. Pasditja dhe nata sjellë përmirësim të kushteve atmosferike, ku kthjellimet dhe vranësirat e lehta do të jenë dominante në të gjithë territorin. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit rriten sërish lehtë në të dy vlerat duke u luhatur nga 0°C mëngjesi deri në 19°C…
Lajmet Media Politikë
Parashikimi i motit, vranësira dhe ulje temperaturash
Orët e para të ditës do të dominohen nga vranësira dhe alternime kthjellimesh në të gjithë territorin. Më të dukshme vranësirat do të paraqiten përgjatë kufirit lindor. Pasditja dhe nata mbetet në kushtet e kthjellimeve me vranësira të lehta. Sipas MeteoAlb, temperaturat e ajrit do të ulen në mëngjes por mbeten konstante në po në mesditë duke bërë që vlerat ekstremale të variojnë nga -5 në 15°C. Era frynë e…
Lajmet Media Politikë
Moti/ Si do të vazhdojnë të luhaten temperaturat sot në gjithë vendin
Edhe sot moti në të gjithë vendin do të shoqërohet me kthjellime dhe vranësira të shpeshta. Luhatjet më të dukshme do të jenë në ekstremin verior dhe përgjatë kufirit lindor ku pritet të kemi edhe reshje të izoluara dëbore. Sipas Meteoalb, pasditja dhe nata do të sjellin përmirësim të kushteve atmosferike ku moti i kthjellët dhe i ftohtë do të dominojnë përgjithësisht në të gjithë territorin. Ndërsa përsa i përket…
Lajmet Media Politikë
Moti/ Si do të vazhdojnë të luhaten temperaturat sot në gjithë vendin
Edhe sot moti në të gjithë vendin do të shoqërohet me kthjellime dhe vranësira të shpeshta. Luhatjet më të dukshme do të jenë në ekstremin verior dhe përgjatë kufirit lindor ku pritet të kemi edhe reshje të izoluara dëbore. Sipas Meteoalb, pasditja dhe nata do të sjellin përmirësim të kushteve atmosferike ku moti i kthjellët dhe i ftohtë do të dominojnë përgjithësisht në të gjithë territorin. Ndërsa përsa i përket…