Ylli Gurrarilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e ti. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja.
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Humbi garën, Myftiu i Tiranës: Nuk i njoh zgjedhjet
Edhe Komuniteti Mysliman Shqiptar është përfshirë në akuza, pas zgjedhjeve për kreun e tij. Myftiu i Tiranës, Ylli Gurra pas humbjes në garë tha se nuk e njeh rezultatin e zgjedhjeve, ndërsa akuzoi se në krye të institucionit u katapultua një Gylenist. Gurra hodhi akuza drejt kupolës drejtuese të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë dhe paralajmëroi se në ditët në vijim do të ketë zhvillime të reja. “Sot jemi përballë kapjes…
Lajmet Media Politikë
Bujar Spahiu merr drejtimin e Komunitetit Mysliman Shqiptar
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zgjedhur kryetarin e ri. Ai është Bujar Spahiu, që deri tani ka mbajtur postin e nënkryetarit, ndërsa tashmë do të drejtojë KMSH-në në një mandat 5-vjeçar. Bujar Spahiu arriti që të fitonte që në raundin e parë, pasi mori 59 vota, ndërsa myftiu i Tiranës Ylli Gurra mori 26 vota dhe kandidati i tretë Gramoz Blliku, vetëm 2 vota. “Unë siguroj shtetin shqiptar, ndërmjet jush,…
Lajmet Media Politikë
Bujar Spahiu merr drejtimin e Komunitetit Mysliman Shqiptar
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zgjedhur kryetarin e ri. Ai është Bujar Spahiu, që deri tani ka mbajtur postin e nënkryetarit, ndërsa tashmë do të drejtojë KMSH-në në një mandat 5-vjeçar. Bujar Spahiu arriti që të fitonte që në raundin e parë, pasi mori 59 vota, ndërsa myftiu i Tiranës Ylli Gurra mori 26 vota dhe kandidati i tretë Gramoz Blliku, vetëm 2 vota. “Unë siguroj shtetin shqiptar, ndërmjet jush,…
Lajmet Media Politikë
Bujar Spahiu merr drejtimin e Komunitetit Mysliman Shqiptar
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zgjedhur kryetarin e ri. Ai është Bujar Spahiu, që deri tani ka mbajtur postin e nënkryetarit, ndërsa tashmë do të drejtojë KMSH-në në një mandat 5-vjeçar. Bujar Spahiu arriti që të fitonte që në raundin e parë, pasi mori 59 vota, ndërsa myftiu i Tiranës Ylli Gurra mori 26 vota dhe kandidati i tretë Gramoz Blliku, vetëm 2 vota. “Unë siguroj shtetin shqiptar, ndërmjet jush,…
Lajmet Media Politikë
Bujar Spahiu merr drejtimin e Komunitetit Mysliman Shqiptar
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zgjedhur kryetarin e ri. Ai është Bujar Spahiu, që deri tani ka mbajtur postin e nënkryetarit, ndërsa tashmë do të drejtojë KMSH-në në një mandat 5-vjeçar. Bujar Spahiu arriti që të fitonte që në raundin e parë, pasi mori 59 vota, ndërsa myftiu i Tiranës Ylli Gurra mori 26 vota dhe kandidati i tretë Gramoz Blliku, vetëm 2 vota. Në votim morën pjesë 87 anëtarë,…
Lajmet Media Politikë
Bujar Spahiu merr drejtimin e Komunitetit Mysliman Shqiptar
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zgjedhur kryetarin e ri. Ai është Bujar Spahiu, që deri tani ka mbajtur postin e nënkryetarit, ndërsa tashmë do të drejtojë KMSH-në në një mandat 5-vjeçar. Bujar Spahiu arriti që të fitonte që në raundin e parë, pasi mori 59 vota, ndërsa myftiu i Tiranës Ylli Gurra mori 26 vota dhe kandidati i tretë Gramoz Blliku, vetëm 2 vota. “Unë siguroj shtetin shqiptar, ndërmjet jush,…
Lajmet Media Politikë
Bujar Spahiu merr drejtimin e Komunitetit Mysliman Shqiptar
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka zgjedhur kryetarin e ri. Ai është Bujar Spahiu, që deri tani ka mbajtur postin e nënkryetarit, ndërsa tashmë do të drejtojë KMSH-në në një mandat 5-vjeçar. Bujar Spahiu arriti që të fitonte që në raundin e parë, pasi mori 59 vota, ndërsa myftiu i Tiranës Ylli Gurra mori 26 vota dhe kandidati i tretë Gramoz Blliku, vetëm 2 vota. “Unë siguroj shtetin shqiptar, ndërmjet jush,…