Ylli Shehurilindjaere.press

Lajmet Media Politikë
Fshehu dënimin, Ylli Shehu: Ligjin e kam votuar vetë, sulm nga LSI
Ylli Shehu, deputeti i ri që u fut në Parlament nga LSI ka komentuar lajmin që doli për të, në lidhje me fshehjen e një dënimi në formularin e dekriminalizimit. Në një postim në Facebook, ai shkruan se këtë ligje e ka votuar vetë dhe i di shumë mirë detyrimet që ka. Zoti Shehu thotë se ligji e detyron të deklarojë dënimet me burg dhe jo ato me gjoba. Sipas…
Lajmet Media Politikë
Ylli Shehu fshehu dënimin, futi BMW X5 pa doganë
Deputetët e rinj të opozitës duket se e nisin keq “misionin” e tyre. Ylli Shehu, deputeti i ri nga listat e LSI-së ka fshehur në formularin e dekriminalizimit të depozituar në KQZ, një dënim për kontrabandë, falsifikim të dokumenteve dhe të vulave. Sipas News 24, vendimi për dënimin e tij mban datën 18 Nëntor 2008 dhe është dhënë nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Korçë. Kjo gjykatë e ka shpallur fajtor…
Lajmet Media Politikë
Ylli Shehu mbërrin në Parlament: Nuk jam tradhtar, mandati është i imi
Ylli Shehu, kandidati i Lëvizjes Socialiste për Integrim që mori dje mandatin nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbërritur në Parlament rreth orës 9:00, një orë para fillimit të seancës. Ai ka dhënë një prononcim të shkurtër për mediat, ku ka thënë se mandati është i tiji dhe se nuk ndihet tradhtar. “Nëse më përjashtojnë është e drejta e tyre, mandati është i imi. Po të ndihesha tradhtar nuk do…
Lajmet Media Politikë
Ylli Shehu mbërrin në Parlament: Nuk jam tradhtar, mandati është i imi
Ylli Shehu, kandidati i Lëvizjes Socialiste për Integrim që mori dje mandatin nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbërritur në Parlament rreth orës 9:00, një orë para fillimit të seancës. Ai ka dhënë një prononcim të shkurtër për mediat, ku ka thënë se mandati është i tiji dhe se nuk ndihet tradhtar. “Nëse më përjashtojnë është e drejta e tyre, mandati është i imi. Po të ndihesha tradhtar nuk do…
Lajmet Media Politikë
Ylli Shehu mbërrin në Parlament: Nuk jam tradhtar, mandati është i imi
Ylli Shehu, kandidati i Lëvizjes Socialiste për Integrim që mori dje mandatin nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbërritur në Parlament rreth orës 9:00, një orë para fillimit të seancës. Ai ka dhënë një prononcim të shkurtër për mediat, ku ka thënë se mandati është i tiji dhe se nuk ndihet tradhtar. “Nëse më përjashtojnë është e drejta e tyre, mandati është i imi. Po të ndihesha tradhtar nuk do…
Lajmet Media Politikë
Ylli Shehu mbërrin në Parlament: Nuk jam tradhtar, mandati është i imi
Ylli Shehu, kandidati i Lëvizjes Socialiste për Integrim që mori dje mandatin nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbërritur në Parlament rreth orës 9:00, një orë para fillimit të seancës. Ai ka dhënë një prononcim të shkurtër për mediat, ku ka thënë se mandati është i tiji dhe se nuk ndihet tradhtar. “Nëse më përjashtojnë është e drejta e tyre, mandati është i imi. Po të ndihesha tradhtar nuk do…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Profile/ Nga muzikantë në … Kush janë deputetët e rinj të LSI-së
Sot Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u dha mandatet katër deputetëve të rinj të LSI-së. Në qarkun e Tiranës morën mandatet Ylli Shehu dhe Edmond Rrushi, në Elbasan Enver Roshi dhe në Dibër Aurora Mara. Por cilët janë ata? Më poshtë mund të lexoni nga një profil të shkurtër për secilin. Edmond Rrushi Edmond Rrushi ka përfunduar arsimin e mesëm në Durrës në vitin 1988, ndërsa ka studiuar në Fakultetin e…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…
Lajmet Media Politikë
Nuk humbasin kohë, 4 kandidatët nga LSI që të hënën marrin mandatin
Tashmë është zyrtare. Katër janë kandidatët nga lista e LSI-së që kanë pranuar që të ulen në Kuvend në karriget e lëna bosh nga kolegët e tyre pas djegies se mandateve të opozitës.KQZ njofton se ditën e hënë katër kandidatët, Ylli Shehu, Aurora Mara, Enver Roshi dhe Edmond Rrushi do të marrin mandatin e deputetit. Listës së LSI-së mund t’i shtohet edhe Ralf Gjoni, i 11-i në listën e Tiranës.…