Lajmet Lajmet Nderkombëtare Lajmet Rajonale Lajmet Vendore Politikë

Të mos harrohen kërkesat e diasporës

Ministri i Diasporës para Komisionit për Punë të Brendshme  

Ministri i Diasporës para Komisionit për Punë të Brendshme  

Në Komisionin për Punë të Jashtme, diasporë dhe Investime Strategjike u kritiku projektligji për diasporën, si dhe u ngritën disa çështje për përmirësimin e këtij projektligji, Në komision u kërkua që në buxhetin e vitit 2019 të përfshihet programi për financimin e diasporës./21Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *