Lajmet Lajmet Nderkombëtare Lajmet Rajonale Lajmet Vendore Politikë

Thaçi: Ushtria e Kosovës, meritë e ushtarëve dhe çdo qytetari

Presidenti inspekton FSK-në

Presidenti inspekton FSK-në

Presidenti Hashim Thaçi një ditë para votimit në Kuvend të ligjeve për transformimin e FSK-së në Ushtri të Kosovës, ka inspektuar  trupat e FSK-së. Presidenti me uniformë ushtarake ka vlerësuar lartë rolin e deritanishëm të FSK-së duke thënë që ky rol duhet të vazhdojë edhe në të ardhmen. FSK-në e ka cilësuar si institucionin më të besueshëm në vend./21Media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *