Lajmet Lajmet Vendore Politikë

Trump dhe Putin nuk do takohen derisa Rusia t’i largon anijet nga Ukraina

18:08, 13 Dhjetor 2018

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, nuk do të mbajë takim  me presidentin e Rusisë, Vladimir Putin.

Sipas Euronews-it lajmin e bëri të ditur këshilltari i sigurimit kombëtar të SHBA-së, John Bolton, i cili tha se nuk do të ketë takim të Trumpit me Putinin derisa sa Rusia t’i largojë anijet nga Krimeja në Ukrainë.

“Nuk shoh rrethanat në të ardhmen e afërt, ku një takim i tillë mund të bëhet derisa anijet dhe ekipet të lirohen,”  tha Bolton, të enjten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *